Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Sergen Yalçın: "Aramızdan ayrılacak birkaç oyuncu daha var. Rafa Silva'nın durumu var, o da ayrılabilir."
'5 aydır Serkan Reçber ile çalışıyorsunuz, hiç mi oyuncu beğenemediniz?' deniliyor.Anthony Musaba'yı ile ilgili düşünceniz var mıydı? Mert Günok ve Necip Uysal kararını siz mi verdiniz?"Sergen Yalçın: "Musaba ile ilgili düşüncemiz yoktu. Necip ve Mert kararını ben verdim."SERGEN YALÇIN: 'BİR AKSİLİK OLMAZSA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA 2-3 OYUNCU GELECEK'Herkesin merak ettiği transfer konusuyla ilgili de açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam lunları söyledi:"Devre arası transferleri kolay olmuyor. 5 oyuncu ile yolları ayırdık. Gelecek planlamamızda olmayan isimleri gönderdik. Paulista ailesel sorunlar nedeniyle ayrıldı.Finale geldiğimiz 2-3 oyuncu var. Önümüzdeki hafta sonuna kadar 2-3 oyuncu transferini becerebiliriz diye tahmin ediyorum.NECİP UYSAL - MERT GÜNOK KONUSUSergen Yalçın: "Necip yıllarca Beşiktaş'ta oynadı ve camiamıza hizmet etti. Orada algı biraz yanlış oldu. Biz Necip'e bazı şeyler sorduk. Onun kontrolüne bıraktık durumu. Necip biraz farklı davranış sergilemiş. Serkan konuştu. Devam edeceğim ve oynamak istiyorum gibisinden konuştu. Ancak bizim kadro planlamımızda yok. Biz de yıllarca futbol oynadık. Gün gelir futbolu bırakmak zorunda kalırsın. Necip'in de artık başka pozisyonda olması gerekiyor. Necip'in basın mensuplarına yaptığı açıklamalar beni çok üzdü. Tek taraflı düşünüp, tek taraflı konuştu. Hocayı arayıp ulaşamadım dedi. Bir karar verildi ve karar uygulamaya konuldu. Biz bir planlama yapıyoruz ve kararı oyunculara bıraktık. İsterseniz burada jübile yapabilirsiniz, ister başka bir kulübe gidebilirsiniz dedik. Oynamak istediğini söyledi. Biz ise kadromuzda düşünmediğimizi söyledik. Bunda kötü niyet yok."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..