Beşiktaşlım
Forum Üyesi
"Cengiz futbola dönüyor."Haşmet Babaoğlu;''Beşiktaş hakikaten iki çift laflık hala. Bir şeyi çok sevindim. Cengiz futbola gerçekten dönüyor. Bunun altını çizeyim. Cengiz futbola dönüyor. Futbola dönmüş bir Cengiz'i hafife almayın.Hatta ben Montella'nın Cengiz'i kadroya çağırmasını beklerdim. Milli takım kadrosuna. Öyle adamları çağırmış ki, oynamayan adamlar filan. Şaşırıyorum...Niye o zaman orada Cengiz yok? O zaman yeri gelmişken şunu da söyleyeyim. Şimdi milli maç arası. Milli maçın açıklanan kadrosunda, takımlarında kadroya giremeyen oyuncular var. Çok var. Biraz garip ama nedense milli takım, bizdeki milli takım teknik direktörleri böyle şeyleri seviyorlar. Bakın şu da enteresan. Bizdeki diyorum. Oraya dikkat edin. Mesela Avrupa'daki milli takım teknik direktörlerinde bunu görmezsiniz. Bizdeki milli takım teknik direktörleri seviyor. Montella da aynı geleneği devam ettiriyor. Tamam takımlarında kadroya giremeyen oyuncular milli takım kadrosunda varlar. Eyvallah ama arkadaş kendi takımında teknik direktör ve yönetim tarafından kadro dışı bırakılmış İrfan'da kadroda. Bu nasıl bir şey? Oraya bir soru işareti koyuyorum ve milli takımdan bol gollü bir galibiyet bekliyorum. İnşallah öyle olur...''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..