Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Rüştü Reçber;''Fenerbahçe'den Beşiktaş'a geçiş süreci aslında çok hızlı gelişti. Hızlı gelişene kadar tabiki oluşan çok önemli durumlar ve etkenler vardı. Fenerbahçe'de futbolu bırakmak için yoğun çaba sarf ettiğim süreçti. Amacım o zamanlar yaşım 33-34'e geliyordu. 2 yıl daha Fenerbahçe'de oynayıp futbolu bırakmaktı. Dönemimizin başkanı Aziz Yıldırım buna sıcak bakmadı. 1 yıl oynarsın sonunda jübile de olmaz diye bana bir söylemi oldu. Ben de; "2 yıl daha oynayayım bırakayım" "Hayır!" deyince biz de o zaman dedik ki, futbol kariyerimiz başka bir yerde devam ettirmek lazım. Sağolsun o zaman Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören kapımız açık deyince, biz de profesyonelliğin gereği ama duygusal anlamda istemediğimiz şekilde hareket etmek zorunda kaldık ve o şekilde gittik.''Mehmet Aslan;Beşiktaş'ta unutulmaz bir maçın var, Manchester maçı. Ertem Şener'in "Her yerinden öpüyorum Rüştü" söylemi vardı.Rüştü Reçber;''Güzel bir deyim, diyelim. Maçın anlatımını sevgili Ertem yapıyordu. Tabi o zaman coşkuyla maçın gidişatındaki bazı etken durumlardan diyelim öyle bir cümle kurmuş. Bu cümlenin aslında çok sempatik yanı var yani aslında anlamı çok büyük o anlamda benim için çok büyük. Biz zaten birbirimizi seven insanlarız. Ertem'de öyledir, sağolsun. O duygularını ifade ettiği, benim işte o anki performanstaki ortaya koymuş olduğum durumla bir cümle etmiş. Tabi daha sonra bir araya geldiğimizde de oldu. Klişe bir laf oldu, daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..