Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Batuhan Karadeniz: ''Mert, 48 yaşına geldin. 758 tane milli takım maçın var. 518 tane Beşiktaş kalesini korumuşluğun, maçın var. Başakşehir'i saymıyorum. Futbol kariyerim boyunca hayatını saymıyorum. Ben 10 kişi kalmışsın. Beşiktaş camiası zorlu durumlardan geçiyor, iyi futbol oynuyor. Özgüveni var.Bak, golü yedikten sonra Beşiktaş'ı fark ettiniz mi? Özgüveni nasıl patladı? İşte bu geçmişten gelen olay. Adamın sırtı dönük. 3 tane Galatasaraylı oyuncu var. Solunda var, sağında var arkasında var. Ya Allah aşkına senin gibi bir tecrübeli oyuncu orada o topu Ndidi'ye kullanmayacak. Kullanmayacaksın.Kardeşim ben bir derbi zevkle izleyeceğim. Bu Yasin kol yüzünden izleyemiyorum ya Türkiye Futbol Federasyonu yüzünden. Bugün derbiyi izleyemiyorum abi. Ağız tadıyla her maça geliyor kol gibi börekler her maçı mahvediyor. Abi adam oyun başlamış orada Galatasaray atağa çıkıyor. Herif oyunu durduk yerde durduruyor, kendi kendini oynuyor. Ya şu adamın Allah aşkına koşu mesafesini falan atlatıp hakem olma ihtimali var mı ya? Adam 2 tane Galatasaray atağına, bir tane Beşiktaş atağına geliyor. Suratı pancar turşusu gibi oluyor.Adamlar 1 milyar dolarlık takımla hafta içi maç yapmış, 90 dakika sahada basmış. Maça çıkmışsın, 30 milyon euro, 40 milyon euro maliyetli adam arka adelesinden sakatlanmış. İçeride sahada ilk 45 dakikada savaşan bir tane oyuncuları var.Osimhen bir tane de kalecileri var. Geleni tutuyor o Uğurcan. Onun dışında hiçbir şey yok.10 kişi kalmış takım. Sen bu Galatasaray'ı böyle yenemiyorsan, sen bu Galatasaray'ı nasıl yeneceksin?Ben oynayabileceğini bile düşünmüyordum aslında Abraham'ın omuz çıkımından sonra. Zaten bugün de çok oynamış gibi görünmedi, bulundu. Gol şansı yanındaydı, güzel bir şeyden boşluk bulup, güzel bir gol buldu Beşiktaş adına.Ama Abraham'ın çok daha fazla işler yapması lazım.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..