Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Siyah-beyazlıların özellikle savunma ve kale bölgesine yapmayı planladığı hamlelerin isabetli olacağını belirten Ergenekon, teknik direktör Sergen Yalçın’ın oyun anlayışına da vurgu yaptı.Sol bek hattında adı geçen Nuno Tavares için olumlu konuşan Ergenekon, “Nuno Tavares, Beşiktaş’ın ihtiyacı olan bir isim. Bir de Sergen Hoca’nın önde oynama isteğini görünce cuk oturacak bir transfer olacak gibi gözlemliyorum. Tavares için ‘Hücumda yeni Masuaku olur’ yorumları var. Fark yaratabilecek bir isim” ifadelerini kullandı.Kaleci transferi konusunda da görüşlerini paylaşan Ergenekon, Filip Jörgensen hamlesinin çok değerli olacağını söyledi. “Beşiktaş, Filip Jörgensen’i transfer edebilirse ve durumu varsa bu transferi yapmalı diye düşünüyorum. Beşiktaş, Jörgensen’i alırsa çok iyi bir transfer yapmış olur” dedi.Stoper bölgesindeki eksikliğe de dikkat çeken Ergenekon, Emmanuel Agbadou için ise şu değerlendirmeyi yaptı:“Agbadou, bence Beşiktaş’ta Davinson Sanchez etkisi oluşturur. Savunmacı olarak her şeye sahip bir oyuncu. Beşiktaş’ın en büyük problemi de stoper problemi. Beşiktaş savunmasına ilaç olabilecek bir isim.”Son olarak takımın genel gidişatını da yorumlayan Ergenekon, siyah-beyazlıların oyun alışkanlığında gelişim gördüğünü belirtti:“Rakip kim olursa olsun, Beşiktaş’ın oyun alışkanlığının geliştiğini düşünüyorum. Belli bölgelere hâlâ takviyeye ihtiyacı olsa da sezonun ikinci yarısında daha iyi bir Beşiktaş bekliyorum.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..