• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Halk otobüsü şoförünün hareketi takdir topladı

baba

Forum Üyesi
[IMG alt="Halk otobüsü şoförünün hareketi takdir topladı
"]
Sivas’ta bir halk otobüsü sürücüsü, yaptığı hareket ile ‘insanlık ölmemiş’ dedirtti. Otobüse binen ve yoksul durumda olan yaşlı kadın ile yakından ilgilenen sürücünün hareketi takdir topladı. Sivas’ta 5 yıldır Özel Halk Otobüsü şoförlüğü yapan Tolga Yılmaz, Cumartesi Pazarı-Aydoğan seferi yaptığı sırada yaşlı bir kadını fark etti. Durak harici olmasına rağmen yaşlı kadın için duran Yılmaz, otobüse alarak ön koltuğa oturmasını sağladı. Yaşlı kadın ile bir süre sohbet eden Tolga Yılmaz, bir kızı dışında kimsesi olmadığını söyleyen kadına ceketini vermeyi teklif etti. Yaşlı kadına bir miktar nakit para veren Tolga Yılmaz’ın hareketi, görenlerin takdirini topladı. "Yaşlılarımız her zaman başımızın tacıdır" Yürümekte zorlanan yaşlı kadını görünce durduğunu söyleyen Tolga Yılmaz, "Cumartesi günü Aydoğan hattında çalışırken durak dışında yaşlı bir teyze gördüm. Yürümekte zorlanıyordu, yanında ona yardımcı olmaya çalışan bir ablamız vardı. Otobüse el etti, ben de durdum. Teyzenin kimsesinin olmadığını öğrendim. ‘Yemek yedin mi?’ diye sorduğumda ‘yemedim’ dedi. Biraz para vermek istedim, montumu vermek istedim ama kabul etmedi. Evini öğrendim ve evine kadar bıraktım. Eve girene kadar otobüsü hareket ettirmedim. İçeri girdiğini gördükten sonra da biraz bekledim, belki Alzheimer hastasıdır, yaşlıdır, bir şey olur diye düşündüm. Yaşlılarımız her zaman başımızın tacıdır.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.