Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ersin Düzen: ''Beşiktaş büyük takım refleksini sanki göstermeyi unuttu gibi bir durum var. Yani bir tarafta mesela Galatasaray ligin lideri, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ediyor. Mesela Galatasaray'da 'Fenerbahçe transfer yapıyor diye, derbiyi Fenerbahçe kazandı' diye kıyamet kopuyor. Fenerbahçe yarışın içerisinde daha iddialı olmak için hemen anında transfer yaptı. Musaba geldi, Guendouzi hemen ardına Kante yoklaması. O, bu falan derken bambaşka bir hava var. Normalde iki rakibinden o da yarışın içinde olduğu için demiyorum. Yani bir iddiası olduğu için değil, iddiası olmasa da bu bahsetmiş olduğum kavram. O yüzden zaten söze girdim. Yani bir büyük kulüp refleksini göstermeyi unutmuş bir Beşiktaş var şu anda. Orada bambaşka bir dünya var. Beşiktaş'ın dünyasında her şey sanki olağanmış, hiçbir şeye ihtiyacı yokmuş, hiçbir şey yaşamıyormuş. Ya olsa da olur olmasa da olur gibi bir yönetim idaresi var. Bu bana çok garip geliyor yani.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..