Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Veli Yiğit'in değerlendirmeleri şu şekilde...Veli Yiğit: "Oyunda hala sıkıntılar var ama deplasman maçında 3 gol atarak kazanmak önemli. Beşiktaş bugün iyi mücadele etti."Veli Yiğit: "Jota Silva bugün ilk defa bu kadar uzun süre buldu. Elinde yatırım yapılmış bir değer varsa onu değersizleştirmek doğru değil. Ayrıca fayda göremeyeceğini düşündüğün oyuncuları kadroda tutmanın bir anlamı yok."Veli Yiğit: "Üst seviyelerde oynamak istiyorsan Salih Uçan orta sahada güvenebileceğin bir oyuncu değil. Beşiktaş'ın orta sahada en az 2 transfere ihtiyacı var."Veli Yiğit: "Rıdvan Yılmaz'ın performansı şu ana kadar hayal kırıklığı."Veli Yiğit: "Jota Silva kaliteli bir oyuncu. Bu maçtan sonra daha fazla süre bulacağını düşünüyorum. Attığı golden sonra 'Ben buradayım' demesi çok değerli."Veli Yiğit: "Cengiz sadece futbola odaklanırsa, iyi çalışırsa, daha fazla sorumluluk almaya başlarsa bize Prime Cengiz'i izleyebilir. O potansiyeli hala var."Veli Yiğit: "Galatasaray'da bu sezon fark yaratan 6 oyuncu bireysel performans antrenörü ile çalışıyor. Dünyada artık böyle. Cengiz'in de bunu yapıp, farkını ortaya koyması gerekiyor."Veli Yiğit: "Rafa Silva'nın kanat forvet olarak oynaması gerektiğini düşünüyorum. Rafa'nın kanat oynaması illa çizgiye inecek demek değil. Larin de, Cenk Tosun da çizgiye basan oyuncular değildi."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..